träffa mina samarbetspartners

Kelly Wilson

Kelly är en av grundarna av Acceptance and Commitment Therapy.

Han är professor i psykologi på University of Mississippi och tidligere ordförande för Association for Contextual Behavioral Science.

Kelly är författare till en lång rad böcker och artiklar och han är världskänd för sitt unika sätt att utbilda.

Kelly har inte bara varit min mentor, guru och läromästare i över 12 år. Han har dessutom blivit min helt nära vän. Och jag är så stolt över, att han fortsatt tackar ja till att samarbeta med mig – bland annat på den 2 åriga utbildningen i ACT.

Kirk Strosahl

Kirk är en av grundarna av Acceptance and Commitment Therapy.

Han har en Ph.D. i klinisk psykologi och jobbar dagligen inom primärvården på Mountainview Consulting Group i Portland i USA.

Han har skrivit ett flertal böcker och artiklar och är särskild känd för sitt arbete och publiceringar om suicidala klienter samt en fokuserad, korttidsvariant av ACT modellen – FACT. Kirk är dessutom – i min och andras åsikt – en av världens vassaste kliniker. Punkt.

Kirk är en outstanding rollmodell för mig. Och har har en stor plats djupt i mitt hjärta. Och jag är evigt tacksam för, att han åker hela vägen till Skandinavien år ut och år in för att utbilda den nordiska publiken på både öppna workshops samt på den 2 åriga ACT utbildningen.

Träffa Kirk här

ROBYN WALSER

Robyn är expert i ACT och har varit med ”från början”.

Robyn är psykolog och ACT trainer. Hon är direktör i TL Consultation Services samt partner i the National Center for PTSD. Hon är klinisk professor på University of California, Berkeley.

Robyn har skrivit ett flertal böcker och artiklar i ACT, och hon refereras ofta till som ”the trainers trainer”. Det är alltså hon som lär oss andra att undervisa i ACT.

Jag har haft nöjet att hålla en rad workshops på olika konferencer tillsammans med den gode Robyn. Hon är dessutom en mycket uppskattat utbildare och handledare på den 2 åriga ACT utbildning. Och hon är dessutom helt igenom fantastisk. Som undervisare, som mentor, människa och kär väninna.

Träffa Robyn här