KOM PÅ KURSER I ACT HOS MIG

Nedanför ser du mina öppna workshops och kurser.

Behöver du en skräddarsydd kurs?

Kommander kurser

ACT balloons - kom på kurs i ACT
Fullsatt

Introduktion till ACT

På denna populära kurs introduceras du till ACT - metoden som inte bara förändrar klienternas men potentiellt också DITT liv. Avsätt två dagar och delta i denna intensiva workshop som leds av leg psykolog och ACT trainer: Rikke Kjelgaard

Läs om kursen här >

ACT för ungdomar - Louise Hayes

A fun and creative workshop for professionals working with young people from 12-24 years old.

Läs om kursen här >

FÖRDJUPNINGSKURS I ACT

Vill du bli mer flexibel och vidareutveckla dina ACT färdigheter? Så är denna kurs verkligen något för dig! Avsätt två dagar och delta i denna intensiva workshop som leds av leg psykolog och ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Läs om kursen här >
ACT i grupper - group holding hands
Få platser

ACT i grupper

Kursen till dig, som arbetar med eller som vill arbeta med ACT i grupper. Kursen sträcker sig över 4 dagar och är fullspäckat med verktyg, material och tekniker för hantering av de svåra situationer, som kan uppstå i arbetet med grupper. Kursen hålls av leg psykolog och ACT trainer: Rikke Kjelgaard.

Läs om kursen här >

Introduktion till ACT

På denna populära kurs introduceras du till ACT - metoden som inte bara förändrar klienternas men potentiellt också DITT liv.

Läs om kursen här >

Focused ACT - FACT - Strosahl & Robinson

Träffa en av grundarna av ACT - Kirk Strosahl. Tillsammans med Patricia Robinson lär du hur du kan göra korta, intensiva och kraftfulla ACT interventioner. Dina kursledare är bland världens bästa kliniker i ACT.

Läs om kursen här >

INTRODUCTION TO CFT - PAUL GILBERT

Join us at this 2 day workshop on Compassion Focused Therapy with professor Paul Gilbert.

Läs om kursen här >

Prolonged Exposure - Dr. Edna Foa

Upplev en av världens 100 mest inflytelserika personer! Dr. Edna Foa har utvecklad metoden Prolonged Exposure som är en beteendeterapeutisk metod som används för personer med PTSD problematik.

Läs om kursen här >

Längre utbildningar

2 årig utbildning i ACT

Unik, specialistgodkänd (i Danmark) och omtalat i hela världen. Den ENDA som finns. Utbildningen i ACT för psykologer och läkare.

Läs mer

behöver du en skräddarsydd kurs I ACT?

 

KONTAKTA MIG