Hand forming a heart - egenomsorg

KÄRLEKSFULLA FÖRSLAG TILL EGENOMSORG

Jag har länge arbetat med egenomsorg. I många olika sammanhang. Och är det något jag har upptäckt, så är det, att vi generellt är bättre på att ge omsorg till andra än till oss själva. Jag har därför satt ihop en rad konkreta förslag till, hur du kan ge dig själv mer vänlighet, kärlek och omsorg. Det enda det kostar dig är din e-post adress.

Kommer snart
Gratis e-bok av Rikke Kjelgaard - "5 frågor, du alltid bör ställa som behandlare"

Gratis e-bok

Ta emot en liten e-bok med "5 frågor, du alltid bör ställa som behandlare". Frågorna bygger på ACT processen "kreativ hopplöshet" och gör dina samtal supereffektiva.

Läs mer
Girl with "why me?" written on her hands

Podcast: när terapeuten är "stuck"

Det kan vara svårt att ha samtal med människor, som har det svårt. Och ibland sitter vi som behandlare fast i våra egna känslor, tankar, upplevelser och minnen. Och ibland så mycket, att vi inte är till någon större hjälp för dom, som vi faktisk ska hjälpa.

Läs mer
Billede fra "Our common fate" filmen med ansigter på engelsk

Vad säger vi till oss själva?

I denna film tittar vi på det, vi säger till oss själva. På de negativa och evaluerande tankar och upplevelser, som vi kan ha om oss själva. I denna film står folk från hela världen fram och visar sårbart och öppet vad de säger om sig själva. Filmen är inspirerad av min gode vän Kelly Wilson och används idag i hela världen.

Läs mer