Cocktails and courageous conversations

COCKTAILS & COURAGEOUS CONVERSATIONS

Gratis webinars där jag pratar med fantastiska människor om fantastiska grejor. Träffa häftiga experter och lär av deras kunskap. Och ta med en cocktail till festen.

Oj, DET låter spännande!
Two hands holding each other

Gratis facebook grupp

"Samtal som förändrar". Gruppen för passionerade behandlare som vill skapa häftiga beteendeförändringar med Acceptance and Commitment Therapy.

Jag ska SÅ mycket med!
Gratis e-bok av Rikke Kjelgaard - "5 frågor, du alltid bör ställa som behandlare"

Gratis e-bok

Ta emot en liten e-bok med "5 frågor, du alltid bör ställa som behandlare". Frågorna bygger på ACT processen "kreativ hopplöshet" och gör dina samtal supereffektiva.

Jag ska SÅ mycket med!
Girl with "why me?" written on her hands

Podcast: när terapeuten är "stuck"

Det kan vara svårt att ha samtal med människor, som har det svårt. Och ibland sitter vi som behandlare fast i våra egna känslor, tankar, upplevelser och minnen. Och ibland så mycket, att vi inte är till någon större hjälp för dom, som vi faktisk ska hjälpa.

Oj, DET låter spännande!
Billede fra "Our common fate" filmen med ansigter på engelsk

Our Common Fate Filmen

I denna film tittar vi på det, vi säger till oss själva. På de negativa och evaluerande tankar och upplevelser, som vi kan ha om oss själva. I denna film står folk från hela världen fram och visar sårbart och öppet vad de säger om sig själva. Filmen är inspirerad av min gode vän Kelly Wilson och används idag i hela världen.

Oj, DET låter spännande!