Human ACTs integritetspolicy
Insamling och användning av personuppgifter
 
Denna webbplats ägs av Rikke Kjelgaard Consulting AB - Human ACT - Norregatan 26 - 23334 Svedala. Telefon: +46 734 233 750. E-post: rikke@humanact.se. Org: 559077-9319.

Jag kommer att behandla dina persondata säkert och i förtroende i överensstämmelse med gällande lagstiftning - härunder persondatalagen och dataskyddsförordningen.

Dina upplysninger kommer enbart användas till det ändamålet som de är insamlade till, och de raderas, när ändamålet inte längre uppfylls eller inte längre är relevant.

När du besöker mitt website insamlas det upplysningar om dig, som används för att anpassa och förbättra mitt innehåll och öka värdet av det, som visas på sidan.

Om du inte önskar att det insamlas upplysningar om dig, bör du radera dina cookies och låta bli att använda mitt website.
Nedanför har jag fördjupat vilka informationer som insamlas, deres ändamål och vilka tredjeparter, som har tillgång till dessa.
I samband med ditt köp hos Human ACT har du skrivit in en rad persondata - dessa är som oftast:

• Ditt namn
• Ditt företagsnamn
• Din adress
• Din e-post adress
• Ditt telefonnummer
• Ditt organisations nummer
• Dina betalningsupplysningar

Dessa personupplysningar använder jag för att expediera ditt köp då det är nödvändigt för att jag ska kunna fullgöra min del av affären.
Har du beställd material, som ska levereras, vill upplysningar om ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan relevant information lämnas till ombudet som ombesörjer frakt av dina varor.

Behandling av personupplysningar – samtycke

Har du kryssat för "Ja, jag ger mitt samtycke till att ni får kontakta mig via e-post med nyhetsbrev och erbjudanden" eller klickat på motsvarande knap vid slutgiltig anmälan till mitt nyhetsbrev, behandlar jag din e-post adress och upplysningarna i samband med dina affärer hos mig tills det inte längre är relevant. Detta innebär i praktien, att du gör mig uppmärksam på, att du inte längre önskar att ta ett e-post från mig.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke.

Detta gör du antigen genom att använda länken längst ner i mina e-mails eller genom att ta kontakt med mig på rikke@humanact.se och meddela, att du inte längre önskar att ta emot nyhetsbrev och erbjudanden.
 
Datasäkerhet

Jag kommer som ovanför nämnt att behandla dina persondata säkert och i förtroende i överensstämmelse med gällande lagstiftning - härunder persondatalagen och dataskyddslagen.

Dina opplysninger kommer enbart användas till det ändamålet som de är insamlade till, och de raderas, när ändamålet inte längre uppfylls eller inte längre är relevant.

Jag använder tredjepartner till behandling av:

  • dina köps- och betalningsupplysningar —Stripe
  • hantering av anmälan till kurser och väntelista – Dinkurs
  • hantering av nyhetsbrev via e-mail — Mailchimp
  • hantering av nyhetsbrev, kursanmälan och väntelisteanmälan —  Zapier
  • hantering av frågeformulär — Google docs
  • hantering av kontakt via hemsidan – Gravity Forms

Jag har ingått de nödvändiga dataebhandlaravtal med dessa databehandlare, vilket är min garanti för, att gällande regler om dataskydd följs.

Upplysning, opposition, ändring, dataportabilitet och radering

Du kan alltid kontakta mig för att få upplyst vilka persondata jag har om dig. Detta sker genom att du tar kontakt till mig:

Rikke Kjelgaard Consulting AB - Human ACT - Norregatan 26 - 23334 Svedala. Telefon: +46 734 233 750. E-post: rikke@humanact.se. Org: 559077-9319.

Om mina upplysningar är felaktiga kan du be att få rätta till dessa, så att jag har rätt information. Du har även rätt att begära att jag lämnar ut dina uppgifter i vanligt format (dataportabilitet). Om du önskar ändring eller dataportabilitet är du välkommen att skriva till mig på ovannämnde e-post adress.

Önskar du inte längre att jag ska använda dina persondata eller att jag ska begränsa användningen av dessa, så skickar du en anmodan om detta via ovannämnde e-post adress.

Dina persondata (förutom ditt namn och e-post adress ifall du har gett samtycke till användning av dessa i samband med nyhetsbrev och e-post utskick med erbjudanden) vill raderas 6 månader efter, att du har tagit emot din vara eller genomfört en kurs.
Om du önskar att dra tillbaka ditt samtycke för användning av din e-post adress i samband med nyhetsbrev och marknadsföring kan du i varje e-mail göra detta vid att klicka på länken längst ner i varje nyhetsmail.

Om du önskar att klaga över Human ACTs användning av dina persondata kan detta ska till Datainspektion på telefon 08-657 61 00 eller e-post: datainspektionen@datainspektionen.se.
 
Cookies
Webbplatsen använder "cookies", som är en textfil som sparas på din dator, mobil eller motsvarande med ändamålet att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och målriktade annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod såsom fx virus.
Såhär raderar eller blockerar du cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering
Webbplatsen innehåller cookies från tredjepartner som i varierande utsträckning kan omfatta:

• Google analytics
• Facebook

Önskar du inte cookies är du välkommen att blockera dessa i din browser eller lämna webbplatsen.